Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Review - Lancôme Teint Idole Ultra 24h

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

έφτιαξα ένα ζεστό τσάι τριαντάφυλλο, έβαλα τις άνετες καρό πιτζάμες μου & τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά μου (για να βλέπω και τι γράφω), πήρα το γνώριμο περισπούδαστο μου ύφος, φούσκωσα σα το παγόνι και ήρθα να σας μιλήσω για το αγαπημένο μου foundation. 
(ειλικρινά γελάω μόνη μου μπροστά από μια οθόνη. Τι σας λέω η γυναίκα και δε μου πετάτε γιαούρτια ακόμα απορώ.. :/ )

- Στο θέμα μας όμως μικρή πολυλογού! 
- Μάλιστα καπετάνιε! [ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά; ο μπομ σφουγγαράκης! (Ω ναι! το τραγουδάω τώρα και κουνάω ρυθμικά τη κεφάλα μου)]


Lancôme Teint Idole Ultra 24h

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει πετάξει σωρηδόν τα λεφτά σου σε foundation, αυτός πρέπει να 'μαι εγώ. Λάθος, αυτός είμαι εγώ. & -

Έχω απίστευτα ευαίσθητο και απαιτητικό δέρμα, το οποίο αν δεν ήταν τόσο περίεργο και ανάποδο σίγουρα δε θα 'ταν δικό μου.. αχ.. The story of my life.
Για να μη μακρηγορώ τα έχω δοκιμάσει όλα, Seventeen, Max Factor, Μaybelline, YSL, MAC, Korres, Bobbi Brown, Make Up Forever, Lancôme δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Αλλά λίγο πολύ έχω περάσει από όλες τις εταιρίες, από επαγγελματικές (Make Up Forever, MAC, BB), "φαρμακευτικές" (Κorres), οικονομικές & ακριβές. 
Το βραβείο του χειρότερου foundation το κερδίζει επάξια η MAC & μάλιστα με διαφορά. Γέμισα σπυράκια σαν έφηβη που περνάει σκληρή ακμή & για την ιστορία αξίζει να αναφέρω πως ως έφηβη δεν είχα ούτε μπιμπίκι. 

Το βραβείο του καλύτερου όμως πάει στην Lancôme & με διαφορά.


  • Υφή : δε ξέρω από που να αρχίσω. Καταρχάς "γλιστράει" & "λιώνει" (γίνεται ένα με το δέρμα) τόσο μα τόσο αβίαστα και φυσικά. Θυμίζει λίγο ενυδατική αν πάτε να το βάλετε με τα δάχτυλα σας.
  • Άρωμα : ενός λεπτού σιγή παρακαλώ. Δεν υπάρχει foundation με πιο ελαφρύ και υπέροχο άρωμα. Τα βάζετε και μυρίζει τριαντάφυλλο.. αχ.. έρωτας!!
  • Αίσθηση : σκεφτείτε πώς ενώ βάζετε foundation αντί να νιώσετε κάτι "βαρύ" στην επιδερμίδα σας, πως την "κλείνετε" ή κάτι αντίστοιχο, νιώθετε μία τρομερή φρεσκάδα και δροσιά σα να έχετε μόλις βάλει ενυδατική. Ακόμα και τώρα που βάζω για να περιγράψω ακριβώς την αίσθηση, είμαι εξίσου ενθουσιασμένη όπως & την πρώτη φορά.. αχ.. αχ.. αχ..!
  • Εφαρμογή : για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεστε stippling ή buffing brush. Γενικά πινέλο για HD make up, διότι το 65% το κάνει το προϊόν και το άλλο 35% το εργαλείο.
  • Αποτελεσματικότητα : παρέχει πολύ καλή κάλυψη με μόνο ένα pump, αλλά αν θέλετε πιο "έντονο"¨αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο προϊόν (που δε χρειάζεται κατ' εμέ). Να προσθέσω επίσης πως όταν στεγνώνει έχει matte όψη & αν πάτε να χαϊδέψετε το δερματάκι σας, νιώθετε σα να μην έχει τίποτα πάνω του. Ω! ναι! Σας το λέω και χαϊδεύω να μάγουλα μου.. (tragic, i know)
Το προτείνω με κλειστά μάτια. Πηγαίνετε σε ένα Sephora, και ζητήστε δείγμα ή να σας βάψουν για να το δείτε. Έτσι το αγόρασα και εγώ, με έβαψαν & το δέρμα μου το λάτρεψε οπότε και το πήρα. Και επειδή το δικό δε το βάραγαν οι λάμπες, όπως το tester, η υφή και η αίσθηση του όταν πλέον γύρισα σπίτι & το έβαλα μόνη μου με καθαρό πινέλο, ήταν ακόμα καλύτερη. Απλά επειδή η τιμή του είναι τσιμπημένη, καλό θα ήταν να το πάρετε με το κλασικό 35% της Sephora στα Foundation (έτσι το πήρα και εγώ).



Πραγματικά δοκιμάστε το είναι ένα υπέροχο foundation. Είναι η Rolls Royce των foundation.

Texture (υφή) 5/5 
Fragrance (άρωμα)5/5 
Applycation (εφαρμογή) 5/5
Finish (τελείωμα) 5/5
Lasting power (διάρκεια) 5/5 with powder (με πούδρα)
                                           4/5 no powder (χωρίς πούδρα)

Σας υπόσχομαι πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει πλήρες demo του συγκεκριμένου προϊόντος  ώστε να δείτε πως το βάζω στο πρόσωπο μου αλλά & την αποτελεσματικότητα του. Stay tuned!

Σας φιλώ γλυκά και τρυφερά, η Βικτώρια σας.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Essence Eyeliner Swatches

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11198521/?claim=sqtgmq4a3md">Follow my blog with Bloglovin</a>

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

ήρθε η ώρα να μπούμε και εμείς στο bloglovin αλλά και να σας δείξω τα μοναδικά swatches από το σημερινό haul τα οποία κατάφερα να "σώσω" κάνοντας φωτογράφηση με τρεις (ναι τρεις καλά διαβάζετε) λάμπες λευκού φωτός.

Δικά σας!


Σας φιλώ όλους γλυκά, Βικτώρια

Mini Haul!

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα mini haul, δηλαδή ένα post στο οποίο θα σας δείξω μερικά από τα προϊόντα που αγόρασα τις τελευταίες μέρες. Διότι κάποιος πρέπει να τονώσει και την ελληνική οικονομία. Θεάρεστο το έργο των γυναικών λοιπόν. (χεχε..)

Περνώντας από τα Hondos έκανα μία μικρή στάση μπροστά από το booth της essence μιας και είδα τα νέα της κραγιόν! (εκείνα στη μαύρη συσκευασία) Και δεν είναι τόσο ότι τα είδα, όσο ότι υπήρχαν. The story of my life. Όποτε πήγαινα με όρεξη να δω την essence έλειπαν όλα, ενώ δυο φορές που δεν είχα σκοπό να ψωνίσω.. τσουπ! εμφανίστηκαν.. Αχ και να τα βλέπατε πως στεκόντουσαν στητά και περήφανα μπροστά μου. "Αγόρασε μας.. αγόρασε μας.." μου φώναζαν.  Που να αντισταθώ η γυναίκα;

Συμπληρώνω πως τα κραγιόν αυτά είναι matte (όχι όπως τα κλασικά τους που είναι γεμάτα στρας) και έχουν satin finish. Τι εννοώ η ποιήτρια; Πώς είναι κρεμώδη, ευκολοφόρετα και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος.

Αυτά που αγόρασα είναι τα :
On the Catwalk 04
Wear Berries 09
Natural Beauty 07
Dare to be nude 05

Δεύτερη κατηγορία Eyeliners! (τα πάω με σειρά εθισμού)
Πήρα τα Long Lasting Eye Pencil, τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν. Οπότε θα σας ενημερώσω σε επερχόμενο review. Προς το παρόν σας τα παρουσιάζω.
  1. Νο. 16 Coolest Chic       
  2. No. 12 I have a green

Και τέλος ένα ρουζ, το life's a Cherry No.60 


Σε επόμενο post θα σας έχω reviews & swatches (κινούμενα ίσως; ... :ο ) διότι έχασα το φως της μέρας και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα οι φώτο που έχω. Με εξαίρεση 2-3. 

Σας φιλώ όλους γλυκά, Βικτώρια.


Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Saturday night fever.. - Big Announcement

Αγαπητό μου Ιστολόγιο και τολμηροί μου φίλοι,

καλησπέρα σας! Πώς είστε; Πώς κύλισε το Σαββατοκύριακο σας; Ελπίζω γεμάτο χαμόγελα, ξεκούραση & καλή παρέα!

Χάθηκα η κακούργα, το ομολογώ. Αλλά! Είχα λόγο & το όνομα αυτού YouTube. Τι εννοώ με τη βαρύγδουπη αυτή δήλωση.. (η οποία έπρεπε να γίνει μπας και ξεπεράσω τις ντροπές και ξεσκονίσω τη κάμερα μου)
Αγαπημένοι τολμηροί μου φίλοι, όπως έγραψα στο πρώτο μου post, άρχισα αυτό το blog ως χρόνια εθισμένη με blogs & κυρίως με το YouTube (εκείνο ήταν η πέτρα του σκανδάλου).
Που λέτε παρακολουθώ beautychannels πολύ πριν το HD, όσο ακόμα η Michelle Phan έφτιαχνε video από τη webcam  του υπολογιστή της! Θυμάμαι τη Dulce Candy πολύ προτού καν παντρευτεί όσο ακόμα έκανε βίντεο μέσα στην μικρή της ντουλάπα & είχε ένα πιο "getto" - "JLo" look. Την Missglamurazzi που ζητούσε τη βοήθεια μας για να πάει στο "next up" και τόοοοσα άλλα.
Έζησα την εποχή που όλες οι Beauty Gurus έκαναν κυρίως tutorials & έδιναν tips, ενώ τώρα διανύουμε τη περίοδο των "hauls" και της "διαφήμισης".

Ως εκ τούτου, επειδή είμαι και retro junkie, αποφάσισα να κάνω το δικό μου κανάλι! (Όλε!!!!)
Το οποίο το ήθελα "κρυφά" εδώ και 3-4 χρόνια.. Ίσως και παραπάνω.
Θα έχω tutorials, tips, DIY, reviews, hauls, lookbooks, fashion report, beauty 101, beauty college & πολλά πολλά άλλα. Υπάρχει ήδη ένα notebook γεμάτο ιδέα και ζωγραφιές, πολλά face charts σκόρπια από εδώ και εκεί, μα κυρίως όρεξη!

Ακόμα μαθαίνω το όλο θέμα της επεξεργασίας εικόνας - ήχου, αλλά μέχρι το επόμενο σ/κ θα έχουμε αποτελέσματα!

Οπότε σας δίνω φωτογραφίες από το μακιγιάζ που έκανα το Σάββατο που μας πέρασε & σε όποιες αρέσει & θα 'θελαν να το δουν, ας αφήσουν το σχόλιο και την υποστήριξη τους.


με γυαλιά! 4x4 στα μάτια!

χωρίς γυαλιά

για να φανεί το cat - eye 



Σας φιλώ όλες πολύ, μα πολύ γλυκά & πάω να συνεχίσω να τον έξυπνο χορό μπας και στροφάρει το μικρό μου μυαλουδάκι!

Η ξεμυαλισμένη σας Βικτώρια